Benvinguts i benvingudes a les sessions informatives online!

Aquí descobriràs tota la informació de Salesians Sarrià. Podràs conèixer la nostra metodologia de treball, l’acció tutorial i docent, la innovació i emprenedoria… tots els detalls de la nostra oferta formativa.

A les sessions online et mostrarem també les instal·lacions i els tallers de l’escola. Podràs interactuar amb els nostres ponents en directe i preguntar tot allò que calgui.

En aquesta pàgina podràs accedir a la connexió de la sessió informativa online. Dies abans de la sessió et mostrarem l’accés. No pateixis que estàs en l’adreça correcta, però fins uns dies abans no habilitarem la connexió.  

I si ens deixes les teves dades a la pàgina web dels estudis que t’interessen, t’enviarem un recordatori dies abans de la sessió online i l’enllaç per connectar-te.

Gràcies pel teu interès!

¡Bienvenidos y bienvenidas a las sesiones informativas online!

Aquí descubrirás toda la información de Salesians Sarrià. Podrás conocer nuestra metodología de trabajo, la acción tutorial y docente, la innovación y el emprendimiento… todos los detalles de nuestra oferta formativa.

En las sesiones online te mostraremos también las instalaciones y talleres de la escuela. Podrás interactuar con nuestros ponentes en directo y preguntar todo lo necesario.

En esta página podrás acceder a la conexión de tu sesión informativa online. Días antes de la sesión le mostraremos el acceso. Estás en la página correcta, pero hasta unos días antes no habilitaremos la conexión.

Y si nos dejas tus datos en la página web de los estudios que te interesan, te enviaremos un recordatorio días antes de la sesión online y el enlace para conectarte.

¡Gracias por tu interés!

SALESIANS SARRIÀ

Secretaria escolar - Salesians Sarrià
Secretaria escolar - Salesians Sarrià
Secretaria escolar - Salesians Sarrià

Dades de contacte

Podràs arribar en transport públic (metro, ferrocarril i autobús) i fins i tot amb bicicleta (tenim pàrquing de bicis a l'escola).

Passeig Sant Joan Bosco, 42.
08017 - Barcelona
Telf: 93 203 11 00
salesians.sarria@salesians.cat
Horari: de 7,30 a 21h
Bústia de suggeriments

 
salesians-sarria-contacto