Com col·laborar?

Com cada curs, estem preparant diverses iniciatives per finançar el projecte i poder continuar amb la nostra tasca de voluntariat solidari a Zàmbia. Necessitem persones compromeses amb ganes de participar en el projecte, que ens ajudin a fer créixer l’experiència Share.

Share desenvolupa diferents projectes en l’àmbit educatiu i social, que ajuden a millorar la vida dels i les joves:

  • City of Joy: casa d’acollida de les Salesian Sisters, per noies en risc d’exclusió social a Mazabuka, viuen allà fins que acaben els estudis de secundària. A les tardes, és un oratori obert al barri i hi ha joves que col·laboren en el seu funcionament. A més, és on s’allotgen els voluntaris cada any i s’inverteix a millorar les instal·lacions.
  • Scholarship Programme: programa de beques educatives on cada any alumnes de la zona de Mazabuka poden estudiar gràcies al finançament que reben pels seus estudis.
  • Porridge Club: programa d’alimentació escolar a Luyobolola School, per motivar l’assistència dels alumnes a l’escola. La iniciativa arriba a 1200 nens i nenes a l’any amb un cost de 10€/anuals per alumne.
  • Nutritional Programme: ajuda mensual d’elements de primera necessitat (menjar, medicaments, roba…) a famílies en situació de pobresa extrema.
  • Salesians Bridges: programa de beques i acompanyament en una etapa més adulta de les noies que van viure a City of Joy i es troben en un canvi d’etapa.

Si vols col·laborar de manera individual o en grup, qualsevol aportació econòmica rebuda serà benvinguda, tot suma!   FORMULARI DE COL·LABORACIÓ

Navega pel nostre blog i descobriràs els testimonis d’alumnes i professors voluntaris.

Empreses col·laboradores: