Petita història d’una gran nena

El projecte de beques escolars a joves de Zàmbia de Share segueix creixent gràcies a les aportacions de la comunitat educativa.

El curs 2020-21 hem tingut la sort de conèixer a Maria, una nena de 7 anys filla d’un professor de l’escola, que ha col·laborat activament amb el projecte de voluntariat internacional Share. A conseqüència d’estar confinada a casa durant deu dies, la Maria va començar a fer polseres i vendre-les per WhatsApp a amics, familiars i coneguts amb l’objectiu de becar un nen o nena de Zàmbia perquè pugui anar a l’escola.

L’original iniciativa de la Maria anat creixent i creixent. Amb les seves ganes i simpatia, ha aconseguit que altres companys de la seva classe també s’afegissin al projecte de fer polseres per Share. La Maria ha aconseguit becar a un noi que necessita acabar la secundària i li falten encara 3 anys. Aquest mes de maig en King ha pogut tornar a l’escola gràcies a aquesta acció solidària.

Aquesta seria la sisena beca que estem oferint des de l’escola a joves de Zàmbia. Felicitats Maria per la teva gran iniciativa! Segur que en King Mazwi  estarà molt agraït de tenir l’oportunitat de continuar estudiant.

A la fotografia, podeu veure a la Maria amb la seva germana i el seu pare, professor de l’escola, la coordinadora del projecte i el director.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *