Rifa de la Gran Cistella Solidària

Participa amb la compra de les teves butlletes solidàries.

Podràs aconseguir un gran lot de regals i col·laborar amb el projecte Share the Light

Cada curs engeguem una sèrie d’activitats i iniciatives solidàries que ens ajudin a fer realitat el Projecte Share the Light, voluntariat internacional a Zàmbia, amb l’objectiu de recaptar fons per continuar ajudant a les noies de la casa d’acollida City of Joy.

Aquest és el tercer any que posem en marxa la Rifa de la Gran Cistella Solidària. Consisteix en la rifa d’un​ ​lot de regals entre els que hi vulguin participar comprant participacions​ ​de 2,5€. Es poden adquirir participacions a diversos punts de l’escola, entre d’altres, a CAL REMI i consergeria.

3 premiats amb diversos lots de regals
La rifa té  3 guanyadors, que rebran el lot de regals que s’especifiquen a continuació, segons els requisits detallats per a cadascun:

1r premi  Gourmet – Tecnològic
1. ORDINADOR PORTÀTIL: Un ordinador portàtil LENOVO per cortesia de ALVIN NETWORKS. SL
2. TELÈFON MÒBIL: Un telèfon mòbil Xiaomi Redmi 4X 4GB+64GB o similar.
3. NESPRESSO: Una cafetera Nespresso Essenza amb un lot de càpsules de cafè
4. CURS ANGLÈS: Un curs d’speaking en Anglès, per cortesia de Salesians Sarrià. El guanyador podrà triar el curs entre l’oferta del segon i el tercer trimestre del curs. Per tal de triar el curs haurà de contactar amb el Servei de relacions internacionals del centre. El regal és personal i intransferible. En el cas que el guanyador no pugui o no vulgui gaudir del regal, no pot cedir el curs a una altra persona.
5. UN PERNIL
6. UNA CAIXA DE VINS

2n premi Artístic – Gourmet
1. PERNIL
2. CAIXA DE VINS: Una caixa d’ampolles de vi.
3. CISTELLA ECOLÒGICA: Una cistella mixta mitjana de fruita i verdura ecològica, per cortesia de De l’Hort a Casa
4. Un gravat per cortesia del pintor Josep Clopés

3r premi Oci – aventura
1. EXPERIÈNCIA D’AVENTURA: Pack Aventura Outdoor de Smartbox: 1 experiència d’aventura per 1 o 2 persones a escollir entre 590 plans d’aventura (puenting, parapent, kayak…)
2. AQUÀRIUM: 2 entrades per l’Aquàrium de Barcelona per cortesia L’Aquàrium de Barcelona.
3.  TIBIDABO: Una estada al Tibidabo per a 4 persones que inclou: nit i esmorzar a l’hostatgeria del Temple i entrades al Parc d’Atraccions per cortesia de Salesians Tibidabo i Parc d’Atraccions Tibidabo, SAU.
4. SAMARRETES TÈCNIQUES: Dues samarretes tècniques per fer esport, per cortesia de Salesians Sarrià.

El sorteig es farà el dia 31 de gener a l’escola
El dimecres 31 de gener es realitzarà el sorteig públic de la Rifa de la Gran Cistella Solidària mitjançant el sistema aleatori Random.org
Serà un sorteig públic al que es convidaran als delegats de Grau Superior i a l’equip directiu del centre i el número premiat es publicarà en la web del centre.

Els beneficis de la venda de les participacions es destinarà íntegrament a l’edició del 2019-20 del projecte Share The Light un projecte de cooperació que els nostres alumnes de Grau Superior realitzen a Mazabuka, Zàmbia. Tota la informació sobre aquest projecte es pot trobar a la web de l’escola.

Clicant aquí trobareu les Bases del concurs

Moltes gràcies per la vostra participació i bona sort!

Trobareu tota la informació del projecte Share the Light al canal INSTAGRAM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *