Testimoni Jordi Guillamon, alumne voluntari expedició 2018-19

‘Share the Light ha marcat un abans i un després a la meva vida personal’

Tot comença quan coneixes el projecte que et presenten a l’escola. Què és Share the Light? Un projecte solidari a Zàmbia, un país que queda molt llunyà. Però poc a poc vas participant en les activitats i comences a fer pinya amb la resta d’alumnes i professors voluntaris. Comparteixes tots els preparatius i les iniciatives solidàries per recaptar fons amb persones que tenen les mateixes ganes i inquietuds que tu.

 

I arriba el dia esperat, el dia que trobes a l’aeroport de Barcelona amb un bitllet d’avió cap a Àfrica i amb una sensació d’incertesa… Què estic fent aquí? Agafes el primer vol i et reuneixes amb un altre grup de joves de Salesians Farnborough. Al principi tot és una mica fred però ràpidament ens vam animar i vam començar a interactuar.

I agafes un altre vol… i quan arribes a Zàmbia no et pots ni imaginar com de diferent funciona tot. Totes les coses súper importants a la teva vida quotidiana es tornen insignificants. I despertes, i obres el ulls a la nova mirada Share the Light.

Jordi Guillamon, alumne voluntari expedició 2019-20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *