Sant Jordi per Zàmbia

Aprofitem la diada per donar a conèixer el projecte Share the Light i recaptar fons per a la llar salesiana a Mazabuca, Zàmbia.

El passat 23 d’abril, dia de Sant Jordi, es van organitzar diferents iniciatives des de l’escola per difondre el projecte de voluntariat internacional Share the Light i aconseguir fons econòmics.

Una de les accions ha estat la venda de roses i polseres solidàries a la Diagonal de Barcelona. Alumnes i professors es van organitzar en diferents torns per atendre la paradeta i fer arribar Share the Light als vianants de la ciutat. A més, hi havia tota una feina prèvia com la petició dels permisos a l’Ajuntament, la compra de roses, el muntatge de la parada ben d’hora…

Gràcies a l’escola Carles Buïgas

L’AMPA de l’escola Carles Buïgas de Cerdanyola del Vallès ha organitzat una recollida de material escolar per fer-lo arribar a les noies de City of Joy. La jornada ha estat un èxit gràcies a la difusió feta per l’AMPA de l’escola i les famílies han respost molt positivament.

Volem donar les gràcies a tota la comunitat educativa de l’escola Carles Buïgas per la gran implicació i participació en el projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *