Gran donatiu de l’escola Pérez Iborra

La comunitat educativa de l’escola Pérez Iborra ha col·laborat de manera activa en la recaptació de fons econòmics.  

Els alumnes d’educació primària de l’escola Pérez Iborra han realitzat durant el primer trimestre un projecte sobre l’Àfrica i el voluntariat internacional Share the Light. El passat dia 22 de desembre els nens i nenes de l’escola van posar a la venda les manualitats fetes a les classes i les polseres identificatives del projecte.

Estudiants, professors i famílies de l’escola Pérez Iborra s’han implicat de manera activa en el nostre projecte de voluntariat

Aquesta sensibilització s’ha materialitzat en una gran aportació econòmica que ens permetrà ampliar la granja de pollastres de City of Joy perquè les noies puguin menjar proteïnes cada setmana. A més, aquest estiu podrem canalitzar l’aigua per regar els camps que les alimenten. L’escola Pérez Iborra també ha recollit roba, productes higiènics i material escolar per a les noies de la casa d’acollida.

Xerrada sobre l’Àfrica

Guillem Fenollosa, estudiant de Grau Superior voluntari i antic a alumne de Pérez Iborra, va explicar la seva experiència personal i el projecte Share  the Light als alumnes de primària. Guillem va engrescar a la comunitat educativa per col·laborar amb aquesta nova mirada Share the Light.

Moltes gràcies pel vostre suport i compromís! Gràcies per fer realitat un any més el projecte Share the Light.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *