Rifa de la Gran Cistella Solidària

Participa amb la compra de les teves butlletes solidàries. Podràs aconseguir un gran lot de regals i col.laborar amb el projecte

Cada curs engeguem una sèrie d’activitats i iniciatives solidàries que ens ajudin a fer realitat el Projecte Share the Light amb l’objectiu de recaptar fons per continuar ajudant a les noies de la casa d’acollida City of Joy.

Enguany hem posat en marxa la Rifa de la Gran Cistella Solidària. Consisteix en la rifa d’un​ gran ​lot de regals entre els que hi vulguin participar comprant participacions​ ​de 2,5€. Es poden adquirir participacions a diversos punts de l’escola, entre d’altres, a CAL REMI i consergeria.

Entre els regals per número premiat cal destacar:  Un ordinador portàtil, un telèfon mòbil Xiaomi Redmi 4X 4GB+64GB, una cistella de delicatesen que inclou un pernil, 2 entrades per l’Aquàrium de Barcelona, una estada al Tibidabo per a 4 persones (nit i esmorzar a l’hostatgeria del Temple i entrades al Parc d’Atraccions), una cafetera Nespresso Essenza amb un lot de càpsules de cafè, un estoig d’ampolles de cava Codorniu, un lot de tres ampolles de vi D.O. Bages, lot de llibres amb els darrers premis literaris en català, lot de llibres amb els darrers premis literaris en castellà, una cistella mixta mitjana de fruita i verdura ecològica, pack Tres días por Europa Smartbox, pack  Aventura Outdoor Smartbox, un gravat d’en Josep Clopés, un sopar al restaurant EL NACIONAL de Barcelona per a dues persones…

El sorteig es farà el dia 31 de gener a l’escola

El dimecres 31 de gener es realitzarà el sorteig de Rifa de la Gran Cistella Solidària i el número premiat es farà públic en aquest blog.

Els beneficis de la venda de les participacions es destinaran, ​entre d’altres, a necessitats directes de la Casa d’acollida que tenen les salesianes a The City of Joy. Aquest curs ens hem plantejat iniciar ​l’acondicionament d’un petit hort amb una bomba d’aigua i ​l’ampliació i la construcció ​de gàbies per pollastres​.

Clicant aquí trobareu les Bases del concurs.

El nostre més sincer agraïment a les empreses col·laboradores:

 

 

 


Moltes gràcies per la vostra participació i bona sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *