Els elefants i City of Hope

IMG_3125

El dia ha començat esmorzant tots plegats a les 7:15h del matí per seguidament agafar l’autobús que ens venia a recollir a les 8:00h. Però com passa a Zàmbia, les coses no sempre surten com les tenim planificades i l’autobús no ha arribat fins a les 9:30h. Hem aprofitat l’espera per fer-nos fotos amb les noies del centre.

No paraven de riure, devia tenir relació amb la nostra presència?

Dues hores més tard vam arribar al centre de recuperació d’elefants orfes, Lilayi Elephant Nursery. No hi hem estat gaire estona, la veritat, igual quaranta-cinc minuts, temps suficient per poder observar els dos elefants petits que s’havien quedat sense mare. Les noies de la casa d’acollida estaven al·lucinades amb aquells elefants tant bonics (al igual que nosaltres), ja que semblava que mai havien vist un elefant in situ.

DSC00578

Aprofitant que estàvem a Lusaka, ciutat on les Salesianes tenen una altra llar d’acollida anomenada City of Hope, hem anat allà a dinar. Després hem organitzat jocs per totes les noies i els voluntaris, moment per conviure i acabar de trencar el gel. Hem fet partits de futbol, bàsquet… sempre City of Hope contra City of Joy.

Ho hem passat molt bé!

David Poch 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *