salesians sarria premis bonaplata

El treball de recerca de Batxillerat sobre les indústries de guerra a Catalunya ha obtingut una menció especial als Premis Bonaplata Joves

30 novembre 2017

El jurat dels Premis Bonaplata Joves 2017 ha atorgat una menció especial al treball ‘Les indústries de Guerra a Catalunya (1936-1939) i la F-14 fàbrica dels salesians’, treball de recerca de Batxillerat de Miquel Conesa, Bernat Bayer i Víctor Busquets, tutoritzat per Lurdes Nieto.

L'acte de lliurament de premis de Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya es va celebrar el dimecres 29 de novembre al Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya. Els premis Bonaplata per a Joves tenen com a objectiu premiar aquells estudiants que en l’àmbit de les activitats docents reglades, hagin dut a terme treballs enfocats a la recerca en el camp de la valoració del patrimoni industrial que fomentin les vocacions tècniques i valorin la innovació.

El treball de recerca ‘Les indústries de Guerra a Catalunya (1936-1939) i la F-14 fàbrica dels salesians’ va guanyar el curs passat el tercer premi a Eustory, concurs d’història per a joves d’Espanya, Portugal i Llatinoamèrica.

 

salesians sarria premis bonaplata2 

Notícies relacionades: Treball de recerca de la guerra civil premiat a Eustory