Vols estudiar amb nosaltres?

Salesians de Sarrià és molt més que una escola. Som un espai de trobada, d’acompanyament i seguiment amb un ambient familiar i un tracte proper i directe. Alumnes, professors i personal no docent formem una gran família dins i fora de l’aula.

Som una escola consolidada amb més de 126 anys d’història, ens adaptem al pas del temps i a les innovacions tecnològiques i formatives des de la garantia de l’experiència.

I tota aquesta experiència la posem al teu servei. Volem promoure nou model de professional amb una formació tècnica consolidada però sobretot amb uns valors i competències transversals que les empreses valoren cada vegada més.

Et presentem una oferta exclusiva d’estudis postobligatoris. Tens la possibilitat d’estudiar amb nosaltres un cicle de grau Mitjà, el curs oficial de preparació a la Prova d’Accés i el grau Superior, o el Batxillerat i el grau Superior. A més, t’oferim una continuïtat educativa a l’EUSS (Escola Universitària Salesiana de Sarrià).

Salesians de Sarrià no acaba només a les aules. Organitzem un seguit d’activitats no acadèmiques obertes a tota la comunitat educativa. I en finalitzar els teus estudis, volem continuar amb tu. Recorda que disposes d’un servei de borsa de treball i una àmplia oferta de cursos de formació continuada.

futurs estudiants 1

futurs estudiants 2